fredag 18. juni 2010

Blåsbort dag

I dag skulle en tro det var en skikkelig høstddag ute, blåser godt, og det lille solen har vist seg så har den ikke varmet så veldig. Til og med inne på jobb var det veldig kaldt i dag, men det går seg nok til.

I dag har vi hatt sommeravslutning med KM klubben, der vi var på stranden med Pål i Førresfjorden, ganske så koselig. Vi var ikke så mange, så det var jo litt kjedelig, men har kanskej noe med været og gjåre?!? Vi fikk både grillet, spilt volleyball og de som ønsket fikk tatt seg en liten tur i tuben. Ikke bare bare med volley ball når det blåser så mye og banen er i sjøkanten, var ikke det at når ballen havna i sjøen så tok strømmen den. Var ikke måte på hvor for den forsvant og det langt ut av syne før guttene fik i gang båten og kunne kjøre og hente den, mens jentene satt på land og kniste:P

Når det ble for kaldt og sitte ute, så ble det kortspill med fyr i peisen inne i naustet, kjempe koslig og ikke minst flott utsikt utover fjorden, tipper det er en nydelig plass og sitte en fin sommer kveld:)

Ellers så venter vi bare på at Ole-Johan skal komme hjem, han sitter streike fast i nordsjøen og skulle kommet hjem i går, men har heldigvis fått fligth på søndag, selv om det er en dag forseint. Vi/jeg skal ha folk i morgen, som en liten fest som liten ”feiring” av bursdagen min. Blir nå litt redusert siden han ikke kommer seg hjem og ikke alle kommer, men skal nok kose oss for det om, så får det bli som det blir:p Er ikke noe vi kan gjøre med det, bare og smøre oss med litt tålmodighet, men er jo mest kjedlig for de som sitter fast ute i havet da. Får håpe de finner en løsning på forhandlingene snart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar