tirsdag 29. juni 2010

Super helg

Helga som var, var bare helt SUPER.
På fredag når jeg kom hjem fra jobb, måtte jeg bare ha meg en middagslur FØR middag. Er lenge siden jeg har følt meg så trøtt, så en liten time på sofaen gjorde underverket! Etter middag og litt tv titting, klar gjorde vi båten skikkelig og kjørte til Økland for og få sjøsatt den igjen. Ja, vi har fått teken på det nå:) Så måtte vi bare ta en liten tur før vi satte turen hjemover til film og popcorn. Lørdags morgen var det bare og komme seg av gårde etter en god frokost, regnet skulle ikke stoppe oss fra en flott dag på sjøen, først tok vi turen opp til søss og de, der det ble fotball i hagen, mens det ble pakket til båttur. Været letta og vi satte kursen mot Stord, der det var Stord dagene, med tivoli til de små, og isspising for oss litt større, før kursen gikk videre for grilling.
Etter en flott dag ute der sola kom fram til slutt, var det tid for feiring av 20årsdagen og fagbrevet til Katrine – koselig.
På søndag var det bare å komme seg avgåre til båten igjen, så flott vær er bare til og nyte. Vi tok med oss Oddveig og satte kursen mot Skånevik der is var målet. Vi stoppet på Taraldsøy for grilling, solings og en liten KALD dukkert. Da er livet herlig, med musikk på brygga, grillmaten på grillen, sola som skinner, sjøskvulping og ellers bare masse tid til avslapping. Siden tante hadde bursdag og skulle feire denne så etter maten var spist og jeg og Oddveig hadde en KALD dukkert var det bare å gå videre til Skånevik. På tilbakeveien stoppet vi innom hytten til pappaen til Ole-Johan en liten tur, før vi satte nesen hjemover med to båter. Litt rart, vanligvis er sjøen fin mellom Stord og Skånevik, men ikke denne gangen, da var det på utsiden mellom Stord og Økland at sjøen var stille og rolig, uten mye dønninger og bølger.

Var også innom tante og gratulerte henne med dagen på søndagskveld, før Oddveig ble levert trygt hjemme hos mamma og pappa igjen.

I går var vi ute og gikk en liten tur på den nye stien mellom Nesheim og Stakkestad, tror det blir ganske så fint når det blir helt ferdig, en fin runde var det vertfall:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar